In samenwerking met …

Omdat we vinden dat uw feest of event de best mogelijke zorgen verdient. Omdat u misschien op zoek bent naar een originele insteek en omdat niemand het volgens ons beter kan dan hen, stellen we graag een aantal partners aan u voor waarmee Brubbels samenwerkt. Aarzel vooral niet hen te contacteren met onze complimenten.

Pic Nic Del Mundo – (H)eerlijke wereldkeuken

Pic Nic Del Mundo gaat volop voor een wereldse catering die creatief, innovatief, frivool, lekker, haalbaar én betaalbaar is voor iedereen. Ontsproten als culinair geesteskind van An Hulsmans en Iris Raes die een passie voor lekker eten delen. In 2010 richtten zij samen de Lunchbus en Pic Nic Del Mundo op. In 2015 komt Foodnotes erbij. Alles draait bij Iris en An om pure passie voor food en (h)eerlijke ingrediënten. Samen met een team van betrouwbare en ervaren medewerkers maken zij van elk feest een onvergetelijke en lekkere gebeurtenis. Verruim uw mundo en contacteer hen gerust voor een pic nic.

IMG_5806 IMG_5869

www.picnicdelmundo.be

Sono Soundsystems – geluid en licht

Uw partner in geluidsinstallaties, maatwerk, multiroom of gewoon voor uw plezier. Sono verkoopt, installeert en verhuurt audiovisueel materiaal en allerhande schermen (plasma, led, lcd). De klanten van Sono zijn zowel bedrijven als particulieren. Het serviceteam staat garant voor snelle interventies en/of vervangmateriaal zodat uw activiteit steeds kan doorgaan. Contacteer hen voor oplossingen of offertes en geniet bovendien van 5% korting op de verhuurprijs als u bij Sono binnen dobbert via Brubbels.

Nieuw in het aanbod van Sono: een authentiek wagentje te huur voor festiviteiten allerhande of om gewoon eens lekker te cruisen bij een speciale gelegenheid.

ford_mustang_gt_1966_1600x1200 DSC02847

www.sono.be

La Tropicana – mobiele Cocktailbar

Klaar voor een zuiders, ritmisch en dorstig feestje en nog nooit de echte smaak van Cuba geproefd? La Tropicana is de specialist in nog echtere Cubaanse cocktails: Mojito, Cuba Libre, Daiquiri, …  u noemt het, zij shaken met plezier. Alle cocktails worden op het moment zelf bereid op de locatie die u wenst en dit uitsluitend met verse producten. Bestaande formules en prijzen en meer info over een legendarische rum kan je  snel te pakken krijgen door contact te nemen met Katia Teirlick (0484/02.15.97 / katia@latropicana.be) of door een kijkje te nemen op onderstaande shakende site. De rum is ook te vinden in ons productaanbod feestrijke dranken.

www.latropicana.be